Давайте згадаємо наше дитинство

Дата: 19.02.2021 10:12
Кількість переглядів: 487

Фото без описуЯк тільки випадав перший сніг, всі радісно бігли на двір ліпити сніговика, чи не так? Більшість із нас досі полюбляє цю цікаву забаву, тому що сніговик став невід’ємним і найприємнішим традиційним символом зимових свят та одним з улюблених персонажів дітей та дорослих. Створюючи його образ батьки стають ближчими до дітей, радіють, занурюються в прекрасний світ дитинства.

Однак, останнім часом, сніговики все рідше прикрашають центральні парки і вулиці міст через відсутність снігу. По-іншому, на жаль, зробити його неможливо.

Але цьогорічна зима видалася напрочуд сніжною і на багатьох подвір’ях  "повиростали" охоронці зими – сніговики: великі та маленькі, добрі та потішні, з морквяним носом та старим відром на голові, з любов’ю зліплені дитячими та дорослими долоньками…

Якщо ви ще не створили своє біле диво, дочекайтеся підходящого для ліплення снігу, просто забувши про буденність, згадайте ваше дитинство: порадійте з дітьми, покидайте з ними сніжками, разом зліпіть великого сніговика! 

Повірте, такий відпочинок принесе масу задоволення, як дорослим, так і дітям! 

Ми дякуємо мешканцям будинку № 42 по вул. Гирича в м.Яготині, який стоїть у них на подвір’ї та радує усіх перехожих.

Надсилайте і ви нам свої фото, як ви цікаво та корисно проводите час разом зі своїми дітьми на електронну пошту Яготинської міської ради: yagotinmiskarada@ukr.net з темою у посиланні "Давайте згадаємо наше дитинство".

Всі фото будуть висвітлені на сайті Яготинської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора