Пам'ятні заходи до Дня Героїв Небесної Сотні

Дата: 21.02.2021 08:06
Кількість переглядів: 393

Фото без описуЇх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули у Києві на вулицях Грушевського та Інститутській. Усі вони були простими людьми та вирішили відстоювати інтереси на Майдані Незалежності. Вони не думали про те, що можуть загинути. Вони лише знали, що так як є, далі бути в Україні не може.

Саме подіям того часу були  приурочені  заходи у бібліотеках Яготинської централізованої бібліотечної системи.

Працівники Яготинської центральної бібліотеки для дорослих спільно з викладачами та учнями Яготинської дитячої школи мистецтв провели патріотичну годину «Майдан. Війна. Болючі думи».   

Проведено також  урок пам’яті «Небесна Сотня молиться за вас» для студентів та викладачів Яготинського інституту МАУП.

У Богданівській сільській бібліотеці презентовано книжкову виставку «Небесна Сотня. Вони загинули за Україну».

Бібліотекарем Фарбованської сільської бібліотеки проведено годину-реквієм "Їх дух незламний і безсмертний подвиг накреслив шлях до мирного життя", під час якої відвідувачі дізналися про події 18-20 лютого 2014 року в центрі Києва.  

Даниною пам’яті Героям Небесної Сотні стала також і година вшанування «На варті неба», яку підготувала Яготинська центральна дитяча бібліотека.  

З читачами-дітьми молодшого шкільного віку проведено майстер клас по виготовленню символів миру, добра та чистого неба, які потім розмістили на книжковій виставці «Герой є той, хто захищає Батьківщину».

До уваги усіх користувачів бібліотек пропонуємо ще багато книг та періодичних матеріалів про ті трагічні події, які є у наших книгозбірнях.

За інформацією Яготинської ЦБС



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора