Щотижнева апаратна нарада

Дата: 22.02.2021 13:59
Кількість переглядів: 392

Фото без описуПід керівництвом міського голови Наталії Дзюби 22 лютого відбулася щотижнева апаратна нарада за участю посадових осіб, керівників структурних підрозділів та керівників комунальних підприємств, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

На нараді обговорювали питання, які стосувалися життєдіяльності громади, зокрема щодо розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності. Начальник відділу з питань містобудування та архітектури міської ради Г.Колозіна поінформувала присутніх стосовно Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Також, начальник відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою апарату міської ради О.Горшков, доповів, що відділом проводиться перевірка стосовно дотримання перевізниками затверджених графіків руху міських автобусних маршрутів загального користування. За результатами перевірки було встановлено ряд порушень, на перевізників складено приписи щодо недотримання умов договорів.

Керівники, які опікуються житлово-комунальним господарством, доповіли про роботу комунальних підприємств громади. Детальніше про роботи по ліквідації пориву на дворовому водопроводі по вул. Івана Сірка, 39 прозвітутвав керівник КП "Яготинське ВУ ВКГ" М.Дзюба.

"Із-за відсутності відключаючого колодязя, на місці врізки дворового водопроводу до магістрального, було перекрито водопостачання частини вулиці Сірка Івана – 9 абонентів на п’ять днів.

Земельні роботи виконувались вручну. Найдено місце витоку. Два абоненти відключені від водопостачання до моменту будівництва відключаючого колодязя та оплати за проведені роботи.

Іншим абонентам відновлено водопостачання", - наголосив Микола Іванович.

Під час апаратної наради Наталія Миколаївна надала ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів в межах їх повноважень. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора