Пошук

Валерія Коломієць: «Имею право» – дивимось, аби захистити свої права

Дата: 23.02.2021 16:18
Кількість переглядів: 318

22 лютого, на телеканалі «ДОМ» стартує нова щоденна програма безоплатних правових консультацій «Имею право». Це соціально-правовий проект, який допоможе людям отримати відповіді на найбільш поширені юридичні запитання. 5-хвилинні консультації громадянам надаватимуть юристи системи безоплатної правової допомоги.

«5 хвилин – той час, за який з допомогою цієї нової програми ми допоможемо багатьом громадянам допомогти змінити своє життя, адже вони безкоштовно і наочно отримають поради від кращих юристів країни, як відстояти свої права з найменшими фінансовими та моральними втратами. «Имею право» – це конкретна юридична порада у непростій життєвій ситуації: максимально стисла, людською мовою. Це реальні запитання, причому з територій, як підконтрольних Україні, так і від людей, які вимушені жити в окупації та почасту навіть не знають, куди звернутися за допомогою. А питань – безліч.  І наші юристи готуються до кожного такого запитання/відповіді так, ніби пораду дають своєму найкращому другу», – говорить заступник Міністра юстиції Валерія Коломієць.

Складання і розрив договорів, відшкодування моральної та матеріальної шкоди, опіка та піклування, визнання недієздатності, захист прав споживачів, право на медичну допомогу та освіту, розлучення та аліменти, житлові права та спадщина, адміністративні та земельні права – на запитання з усіх цих тем юристи системи БПД нададуть грамотні фахові відповіді-поради.

В ефір програма «Имею право» виходитиме по буднях на Телеканалі «ДОМ» о 17:15 з повторами об 11:30 та на каналі «UA/TV» щодня о 15:40.

За інформацією Урядового порталу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора