Пошук

Сучасні педагогічні інноваційні технології в дошкільній освіті

Дата: 24.02.2021 16:44
Кількість переглядів: 659

23 лютого 2021 року директором Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради О.Миненок було проведено онлайн засідання творчої групи вихователів-методистів закладів дошкільної освіти на тему: «Інноваційні технології в закладі дошкільної освіти – сучасний погляд на розвиток, навчання та виховання дітей».

Під час теоретичного блоку Оксана Вікторівна зупинилася на сучасних вимогах щодо оновлення освітнього процесу в закладах дошкільної освіти відповідно до нового Базового компоненту дошкільної освіти (Державного стандарту дошкільної освіти). А також звернула увагу, що з метою поліпшення якості дошкільної освіти педагогам необхідно використовувати нові педагогічні технології, формувати компетентності, які дозволять кожній дитині стати успішною особистістю.  

Вихователь-методист ДЗО №1 «Зіронька» В.Хавтирко під час презентації «Освітній геокешинг – сучасна ігрова технологія дошкільної освіти» ознайомила вихователів-методистів з особливостями використання геокешингу в закладах дошкільної освіти. З динамічним характером організації розвивального середовища та ігрової діяльності дітей дошкільного віку відповідно геокешингу поділилася вихователь-методист ДЗО № 5 «Берізка» Н.Заморока.

Під час «круглого столу» на тему: «Впровадження геокешингу в освітній процес закладів дошкільної освіти» вихователі-методисти подискутували про форми методичної роботи щодо ознайомлення педагогів з інноваційними педагогічними технологіями.

З метою формування в учасників засідання необхідних вмінь та навичок для використання сучасних ігрових технологій в освітньому процесі вихователь-методист ДЗО №1 «Зіронька» В.Хавтирко під час практичного блоку провела педагогічний геошинг «У пошуках освітніх скарбів» з вихователями закладу.

На завершення О.Миненок підвела підсумки засідання та вихователі-методисти прийняли методичні рекомендації щодо поліпшення якості освітнього процесу в закладах дошкільної освіти.

За інформацією Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників  Яготинської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора