Пошук

У Лемешівському сільському клубі відбувся черговий семінар-практикум

Дата: 25.02.2021 07:50
Кількість переглядів: 646

24 лютого на базі Лемешівського сільського клубу відбувся черговий семінар-практикум для клубних та бібліотечних працівників.

З вітальним словом до учасників семінару звернулася заступник міського голови Олена Федина, яка побажала усім миру, злагоди, творчого розвитку та успіхів у роботі.

Семінар розпочала начальник відділу культури та туризму Яготинської міської ради Людмила Соколенко, яка зосередила увагу на планах роботи працівників культури та їх реалізації.

Захід проходив у теплій дружній атмосфері на якому учасники ділились своїм досвідом, адже успіх будь-якої справи криється у деталях, від яких і залежить плідність нашої діяльності загалом.

Завідуюча Гензерівського сільського клубу С.Карнаух розповіла про роботу свого закладу під час карантину.

В рубриці «Видатні постаті України», присвяченій 150-річчю від дня народження Лесі Українки, учасники практикуму долучилися до Всеукраїнського флешмобу «Читаємо Лесю Українку».

Про історію національного українського костюму розповіла директор Яготинської ЦБС Л.Василенко та зосередила увагу на аксесуарах і головних уборах, а  О.Розум провела цікавий майстер-клас із зав'язування хусток.

Заслужений працівник культури України Г.Чепіль провів майстер-клас та розповів про особливості вокально-хорової роботи в клубних закладах.

Керівник танцювального гуртка О.Яковенко продемонструвала танцювальні рухи, які можна використовувати при виконанні українських народних пісень.

Про особливості національної української кухні, а саме пироги, розповіла методист міського будинку культури О.Розум.

Художній керівник Яготинського міського будинку культури Н.Вовк надала  методичні рекомендації  щодо підготовки та проведення фінального туру Яготинського огляду–конкурсу аматорського мистецтва пам’яті Т.Г.Шевченка.

Насамкінець заходу усіх чекав приємний сюрприз – дегустація пирогів, які приготували клубні працівники сіл Кулябівка, Капустинці, Лемешівка, Засупоївка та м.Яготина.

Відділ культури та туризму Яготинської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора