Пошук

Співпраця служби зайнятості з роботодавцями регіону

Дата: 04.03.2021 13:52
Кількість переглядів: 858

Задля налагодження ефективної співпраці служби зайнятості з роботодавцями, 03 березня 2021 року, директор Яготинської районної філії Київського ОЦЗ Оксана Рибак відвідала ТОВ "Яготинське", яке очолює керівник Лариса Курінь та ТОВ "Агрофірма Яготинське", керівник - Олексій Бугай.

Під час робочої зустрічі Оксана Рибак ознайомила керівників з переліком послуг, які надає служба зайнятості роботодавцям, а також зі станом та основними тенденціями на ринку праці. Зосереджено увагу на основних питаннях, які виникають при укомплектуванні штату працівників, запропоновано шляхи для вирішення кадрових проблем за сприяння служби зайнятості.

В ході розмови керівник ТОВ "Яготинське" Лариса Курінь повідомила про перспективи закупівлі на підприємство навантажувача, і виявила потребу посприяти підбору кваліфікованого водія навантажувача.

Оксана Рибак акцентувала увагу також на напрямках практичного застосування таких сучасних електронних сервісів служби зайнятості, як електронний кабінет роботодавця.

Результатом зустрічі стала домовленість про подальшу співпрацю між службою зайнятості та роботодавцями з питання підбору якісного персоналу з урахуванням нинішніх та перспективних потреб підприємства.

За інформацією Яготинської районної філії КОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора