Пошук

Дорогі наші жінки!

Дата: 05.03.2021 09:07
Кількість переглядів: 1247

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового свята – Дня 8 Березня!

У перші дні весни ми віддаємо шану жінці, бо вона, як і весна, несе у світ життя і любов, турботу і ніжність, тепло і затишок, оновлення, молодість і красу.

Понад столітня історія світового жіночого руху за свої права так і не дала відповіді, якою саме має бути сучасна жінка, і що взагалі означає бути рівноправними. Але те, що це свято не втрачає популярності і продовжує відзначатися у багатьох країнах світу, засвідчує одну просту істину: кожна жінки має право на вибір власного життєвого шляху.

Вшанування жінки, матері покладено у основу культури нашого народу. Протягом віків українська жінка мала однакові з чоловіками права і брала участь у всіх найважливіших моментах суспільного життя.

Українська жінка особлива: душевність і терпіння у ній поєднуються з трудолюбивістю, здатністю витримати найскладніші випробовування.

І сьогодні жінки нашої Яготинської громади, проявляючи справжній професіоналізм, високу відповідальність та старанність, невтомно працюють поруч з чоловіками в усіх сферах нашої життєдіяльності. Завдяки їхньому таланту, працьовитості та енергії Яготинщина з кожним роком стає все більш сучасною, гарнішою, комфортнішою.

Проте, у першу чергу, світлий образ прекрасної половини людства був символом домашнього вогнища та сімейного благополуччя, бо своє тепло і енергію, жінка віддає, насамперед, сім’ї, виховуєте дітей, дбає про добробут своєї оселі.

Величезна шана – нашим матерям, які своєю безкорисливою любов'ю  творять світ більш привітний і сонячний.

Дорогі наші жінки, бабусі, матері, сестри, дочки, дружини, кохані!

Сердечно бажаю  всім вам міцного здоров’я і довголіття, щастя і достатку. Нехай кожен Ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика.

Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Нехай у Ваших оселях панує злагода і любов. Мирного всім неба!

З повагою

Яготинський міський голова             Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора