Відкрита першість ДЮСШ з художньої гімнастики

Дата: 10.03.2021 14:55
Кількість переглядів: 521

Фото без описуСьогодні серед естетичного виховання дітей все більшої популярності набуває художня гімнастика. Це один з найбільш видовищних і витончених видів спорту, який з 1984 року включений до програми Олімпійських ігор. Всі вправи йдуть під музичний супровід. Вибір музики залежить від бажань гімнастки і тренера, але кожна вправа повинна тривати не більше півтори хвилини.

6 березня 2021 року в спортивному залі Яготинської ДЮСШ відбулися змагання «Відкрита першість ДЮСШ з художньої гімнастики». Більше ніж 40 різновікових учасниць, тренер-викладач Ірина Величко та хореограф - Христина Телиця брали участь в заході. Окрім конкурсної програми були й показові виступи.

Змагання проводились з метою популяризації та пропаганди художньої гімнастики та дали можливість всім учасницям набратися змагального досвіду, що сприяє росту індивідуальної майстерності гімнасток.

Змагання тривали близько 4 годин, але незважаючи на довготривалість всі з нетерпінням чекали на парад нагородження. Це видовищне дійство, на яке варто було почекати!

Переможці були нагороджені медалями та дипломами, за підписом Яготинського міського голови Наталії Дзюби, всі учасники першості отримали пам’ятні подарунки та подяки.

За інформацією сектору молоді та спорту Яготинської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора