Пошук

Профлайфхак або як обрати професію майбутнього

Дата: 12.03.2021 10:33
Кількість переглядів: 548

В рамках активного проведення профорієнтаційної роботи серед молоді Яготинська районна філія Київського ОЦЗ запрошує учнів і тих, хто хоче дізнатися про профлайфхаки як обрати професію майбутнього та взяти участь в онлайн марафоні.

Хочете дізнатись, як не помилитись і зробити правильний вибір професії? Розібратись і не заплутатись у розмаїтті професій? Бажаєте впевнено відповісти всім і собі на запитання "Ким ти хочеш бути?" Тоді Вам до нас!

На Вас чекають цікаві та пізнавальні зустрічі з практикуючими тренерами і психологами.

Онлайн марафон стартував з березня 2021 року.

Організатори марафону: ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» (кафедра менеджменту, практичної психології та інклюзивної освіти факультету педагогічної освіти, менеджменту та мистецтва, Центр неперервної освіти «Освіта для сталого розвитку – інтегральне лідерство», Київський обласний центр зайнятості) спільно з Переяслав-Хмельницькою міськрайонною філією КОЦЗ.

Основна мета проєкту – допомогти Вам з професійним самовизначенням та актуалізувати приховані внутрішні ресурси.

Спікери: науково-педагогічні працівники університету, сертифіковані тренери, представники бізнесу та державних установ допоможуть:

  • відшукати свій внутрішній потенціал,
  • навчать трансформувати мрії у цілі,
  • подолають невпевненість та страхи, які заважають професійній самоактуалізації;
  • зорієнтують у різноманітті професій.

Тож, вже наступної середи о 18.00 долучайтеся до онлайн вебінару на тему: «Професія – це МІЙ вибір», який проведе кандидат психологічних наук та тренер Марина Хараджи.

Прямі ефіри відбуватимуться у закритій групі Фейсбук

Для участі в онлайн марафоні «Профлайфхак або як обрати професію майбутнього» приєднуйтеся у групі та заповнюйте Гугл форму https://docs.google.com/.../1Sv.../viewform...

УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА! Чекаємо на Вас!

Інформує Яготинська районна філія Київського ОЦЗ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора