Пошук

Шановні землевпорядники!

Дата: 13.03.2021 08:00
Кількість переглядів: 625

Вітаю вас з професійним святом – Днем землевпорядника України!

На новому етапі формування Яготинської міської територіальної громади земля є і буде головним джерелом її існування та джерелом суспільного багатства.

В Україні професія землевпорядника завжди користувалася повагою, тому що вона присвячена безцінному скарбу країн – її землі. Ваша праця має дуже важливе значення для суспільства, адже ви опікуєтесь питаннями упорядкування та збереження землі, удосконалення державного управління і контролю за охороною та використанням земельних ресурсів, встановлення меж населених пунктів та ще цілою низкою питань щодо стану та родючості прекрасних українських земель. Впевнена, що ви з честю виконуєте  покладені на вас завдання, а ваш досвід, знання, принциповість, любов до рідної землі  завжди будуть запорукою ефективної реалізації державної земельної політики. 

Прийміть щиру вдячність за сумлінну працю і вірність професійному обов’язку! Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, успіху, сили для досягнення поставлених цілей і родинного затишку. Нехай у вашій роботі панує професійність, в житті – спокій, в родині  – злагода й шана!

 

З повагою

Яготинський міський голова                Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора