Шановні бійці добровольчих батальйонів та добровольці Збройних Сил України! Вітаю Вас з Днем українського добровольця!

Дата: 14.03.2021 08:00
Кількість переглядів: 680

Фото без описуСьогодні ми вшануємо мужність та героїзм кращих синів і доньок України, захисників нашої незалежності, суверенітету і територіальної цілісності держави, тих, хто першими стає на захист миру і майбутнього українського народу. Ви наша перша надія у найскладніших моментах збереження держави та формування її мирного і щасливого майбутнього.

Хоча відзначення Дня українського добровольця було засноване чотири роки тому, щирі духом українці були протягом всієї історії формування нашої держави і, впевнена, будуть через багато століть в майбутньому.

Сьогодні більшість добровольців української армії продовжують захищати рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою і героїчними вчинками доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за неньку Україну віддати своє життя.

Я щиро вдячна бійцям, які приймали участь у складних і водночас вкрай важливих бойових завданнях весь цей час, і продовжують виконувати  слова присяги до цього часу, ставши прикладом для всіх нас. Вічна пам’ять тим, для кого поклик серця приніс останнє бойове завдання. Пам'ять про вас жива нині і такою залишиться для наступних поколінь яготинської спільноти.

Всім українським добровольцям бажаю бути міцними духом і тілом, родинного щастя і злагоди, вдачі і успіхів у благородній справі служіння Україні та її народові. Я вірю: в єдиній, неподільній Україні знову буде мир, злагода і щастя!

З повагою

Яготинський міський голова                 Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора