У КИЇВСЬКІЙ ОДА ПІДБИЛИ ПІДСУМКИ РОБОТИ В 2020 РОЦІ ТА ВИЗНАЧИЛИ ПЛАНИ НА 2021 РІК

Дата: 12.03.2021 16:56
Кількість переглядів: 447

Фото без опису12 березня, у Київській облдержадміністрації під головуванням очільника області Василя Володіна відбулось засідання колегії. Під час нього присутні підбили підсумки роботи в минулому році, а також окреслили ключові напрямки діяльності на 2021 рік.

На засіданні Київську ОДА представляли перший заступник голови Дмитро Назаренко, заступники голови Олег Торкунов, Андрій Лісовик, Тетяна Щербак і Денис Шугалій, керівник апарату Марина Чернишова, а також очільники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Від Київської облради були присутні голова Олександр Скляров і представники депутатського корпусу.

Окрім цього, у засіданні взяли участь начальник Головного управління Служби безпеки України у Києві та Київській області Олег Головаш, керівник Київської обласної прокуратури Олексій Хоменко, начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, а також очільники райдержадміністрацій Київщини, сільські, селищні, міські голови та заступники голів територіальних громад регіону, зокрема  Яготинський міський голова Наталія Дзюба.

«У цьому році склад колегії Київської обласної державної адміністрації суттєво оновлений. І я переконаний, що тільки в синергії з установами та органами, дотичними до пристоличного регіону, ми зможемо реалізувати нашу спільну мету – забезпечити сталий розвиток рідної Київщини!», – акцентував Василь Володін.

Учасники засідання розглянули та обговорили важливі для області питання. Вони стосуються найрізноманітніших сфер розвитку Київщини. Серед ключових такі:

  • виконання обласного бюджету Київської області в 2020 році;
  • реалізація заходів щодо соціально-економічного та культурного розвитку;
  • запобігання поширенню коронавірусу;
  • перебігу вакцинальної кампанії проти COVID-19;
  • впровадження цифрової трансформації.

Крім того, начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов проінформував присутніх про впровадження нових проєктів щодо зміцнення безпеки та боротьби зі злочинністю на території регіону.

За результатами розгляду всіх питань Василь Володін дав профільним структурним підрозділам відповідні доручення, а члени колегії прийняли узгоджені рішення.

«Спровокована коронавірусом криза змушує переосмислювати усталені раніше методи та формати. Проте завдяки продуктивній роботі під час засідання колегії ми спільно змогли розробити стратегічний підхід розвитку Київщини на наступні роки з орієнтиром на вихід з карантину. Переконаний: лише завдяки ефективній співпраці органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств та бізнесу ми зможемо досягнути високих результатів», – наголосив очільник області.

Наприкінці Василь Володін подякував учасникам колегії за можливість спільно обговорити перспективи та найважливіші напрямки діяльності, а також закласти основу для подальшої плідної співпраці.

За інформацією Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора