Шановні військовослужбовці!

Дата: 17.03.2021 08:09
Кількість переглядів: 1695

Фото без описуВітаю особовий склад Яготинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки з нагоди Дня мобілізаційного працівника!

Сьогодні ми відзначаємо заслугу багатьох фахівців мобілізаційної роботи, які щодня роблять вагомий внесок в забезпечення оборонної здатності держави. Події останніх років є свідченням значимості мобілізаційних органів в кожній громаді. Щоденна організаційно-штатна, формування оперативного резерву людських ресурсів, підготовки його в складі військових частин та територіальної оборони, планування матеріально-технічного забезпечення основних мобілізаційних заходів стала важливим підґрунтям у оновленні Збройних Сил України і виходу ними на нові світові стандарти. Все це не могло відбутися без високих професійних, моральних і ділових якостей мобілізаційних працівників, без почуття відповідальності і прагнення виконати свій те тільки військовий, але й громадський обов’язок.

Перед Україною нині стоїть багато завдань, серед яких чи не найпершим є формування боєздатної армії, єдиного духу нації та громадської підтримки майбутнього незалежної і мирної держави. Ваша робота, шановні мобілізаційні працівники, ­це національна безпека та спокій громад, яка не може ніколи припинитися. Яготинська громада покладається на вас і ваше бажання виконувати обране покликання.

Щиро бажаю військовослужбовцям Яготинського РТЦК та СП міцного здоров`я, щастя, миру і добра, наснаги і нових звершень з метою зміцнення могутності незалежної України та гуртування яготинців в єдину, міцну і сильну громаду!

З повагою,

Яготинський міський голова                Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора