Пошук

Щиро вітаємо всіх працівників житлово-комунальної галузі з професійним святом!

Дата: 19.03.2021 08:12
Кількість переглядів: 547

Від усієї Яготинської міської територіальної громади щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення! Цей день – вияв уваги до людей, які своєю працею створюють затишок в наших домівках і навколо них і сьогодні чудова нагода подякувати усім тим, кому належить місія опікуватися нашим побутом.

Дякуємо вам за самовіддану, відповідальну та почесну працю на благо громади. Адже саме від професіоналізму і відповідальності людей, які працюють в житлово-комунальный галузі, багато в чому залежить благополуччя кожного будинку та кожної родини. Це вода, тепло і затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, парків, скверів, дворів, прибудинкових територій, доступні та доброякісні побутові послуги. Все це, в нашому місті на належному рівні забезпечують комунальні підприємства «Яготинське ВУ ВКГ», «Яготинська ЖЕК», «Міськсвітло», «Комунальник», «Ритуал»,  «Тепломережа», які щоденно, спільними зусиллями  виконують, непомітну, але дуже важливу справу та створюють  комфорт і затишок для  мешканців громади.

Тож у цей весняний день бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя і добробуту, наснаги, благополуччя та натхнення. Зичу вам оптимізму та віри в майбутнє, нових професійних успіхів та здобутків у всіх справах, позитивних і доброзичливих споживачів. І нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу.

 

З повагою

Яготинський міський голова            Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора