Пошук

Профорієнтаційна робота з учнями випускних класів щодо вступу у вищі навчальні заклади системи ДСНС України триває.

Дата: 19.03.2021 15:52
Кількість переглядів: 382

19 березня 2021 року працівники Яготинського районного сектору спільно з 28 - ДПРЧ провели профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів Яготинського НВК "СШ ЗОШ І-ІІІ ст.№3" щодо відбору учнів як кандидатів до вступу у вищі навчальні заклади системи ДСНС України.

З метою заохочення учнів до професії рятувальника, працівники Служби порятунку розповіли про Державну службу України з надзвичайних ситуацій та порядок вступу і проходження навчання у навчальних закладах, що готують фахівців ДСНС. Усім присутнім було продемонстровано відеоматеріал про Національний університет цивільного захисту України, Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися з особливостями навчання за різними напрямками підготовки, специфікою навчання за державним замовленням та за контрактом, а також з матеріально-технічної базою навчальних закладів.

Працівники Служби порятунку закликали усіх охочих присвятити своє життя рятувальній справі, щоб приходити на допомогу першими у будь-яких екстремальних ситуаціях, вміти викликати у людських серцях почуття захищеності від надзвичайних ситуацій та стабільності у завтрашньому дні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора