Пошук

Онлайн нарада з головою Київської обласної державної адміністрації Володимиром Володіним.

Дата: 19.03.2021 16:05
Кількість переглядів: 495

19 березня 2021 року Яготинський міський голова Наталія Дзюба взяла участь у онлайн нараді під головуванням голови Київської обласної державної адміністрації Володимира Володіна за участю представників органів самоврядування та структур виконавчої влади. На розгляд учасників наради було винесено питання життєдіяльності громад Київщини:

1. Про наповнення місцевих бюджетів за рахунок земельного податку в умовах змін до адміністративно-територіального устрою та земельної реформи.

2. Про адміністрування податків на місцях у зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої.

3. Про резерви наповнення місцевих бюджетів. Майнові податки.

4. Про роботу з платниками податків, які мають податковий борг, у тому числі з комунальними підприємствами.

5. Про облік та сплату податків платниками, які ведуть діяльність на території Київської області з урахуванням фактичної реєстрації поза межами регіону.

6. Про інвентаризацію земельних ділянок та перегляд договорів оренди з урахуванням цільового призначення. Тимчасові коди земельних ділянок.

7. Про надходження акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизними товарами.

8. Про застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку з 1 січня 2021 року.

9. Про сплату податків підприємцями-забудовниками.

10. Про декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році. Залучення до декларування доходів одноосібників, які обробляють ділянки площею більше 2 га. Операція «Урожай».

11. Про легалізацію найманої праці.

В ході обговорення Наталія Миколаївна підняла багато питань, які нині стоять перед Яготинською громадою, і озвучила керівництву області проблеми, які вимагають нагального вирішення з боку виконавчої влади. На підставі отриманої інформації міський голова надала відповідні доручення керівникам відділів Яготинської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора