Пошук

Святкові виступи в Яготинській дитячій школі мистецтв.

Дата: 22.03.2021 10:38
Кількість переглядів: 335

Нещодавно всі яготинці відзначали дві події: свято весни, ніжності, кохання – Міжнародний жіночий день 8 березня та 207-му річницю від дня народження Великого Кобзаря Т.Г. Шевченка. Багато хто, у зв’язку з пандемією, перевагу віддав онлайн-заходам. Наш заклад теж підготував низку відеоробіт присвячених саме цим подіям у виконанні учнів-інструменталістів, учнів вокального відділу та ансамблю «Віста», хореографічного ансамблю «Барвінок» та оркестру викладачів школи (переглянути виступи можна на сторінці Яготинської дитячої школи мистецтв).

Та ніякі онлайн-концерти не замінять живого виступу перед глядачами! Велике бажання учнів виступати на сцені та отримувати повноцінні емоції від виступу спонукали нас на проведення чергового святкового музичного вечора.

Звичайно, карантинні обмеження вносять свої корективи та вимагають від нас пошуку нових форм проведення. Тому 12 березня у закритому режимі (без батьків та гостей) з дотриманням карантинних вимог відбувся вечір української музики та пісні.

У виконанні учнів прозвучали обробки народних пісень, пісні на слова Т.Г. Шевченка та українських сучасних композиторів. Діти вкотре показали свої вміння та навички володіння музичними інструментами, а також потренували свою сценічну витримку. Жоден виступ не відбувався без хвилювання самих артистів та їх викладачів-наставників.

Учасниками концертної програми були учні-солісти Ваня Безсмертний, Мирослава Тищенко, Аліса Лисенко, Софа Стріха, Марк Кузнєцов, Настя Седракян, Амір Боярський, Мирослав Колесник, Владислав Лабунець, Єва Супрун, Ярослав Лук’янченко, Ілля Грудзевич. В ансамблевім виконанні виступили дует скрипалів у складі: Ілони Пелехань та Роми Дорошенка, бандуристок у складі Єви Супрун та Софії Лях; тріо скрипалів Катя Друченко, Настя Седракян, Влада Ткаленко та тріо у складі – Каті Друченко, Віталіни Мізюри та Іри Лугіни.

На завершення програми свій концертний номер виконала і викладач школи Світлана Леонідівна Старостіна.

А підготували артистів викладачі: О.С. Красна, О.В. Опанасенко, С.Л. Старостіна, З.П. Гудкова, С.С. Гладишева. Концертмейстери концерту В.О. Озеракіна, З.П. Гудкова та А.М. Романова.

І хоча юним музикантам не вистачало підтримки батьків та гучних оплесків, це не зіпсувало святковий настрій!

За інформацією Яготинської дитячої школи мистецтв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора