Пошук

Міський голова Наталія Дзюба провела онлайн нараду зі старостами старостинських округів Яготинської міської ради.

Дата: 23.03.2021 21:10
Кількість переглядів: 813

23 березня 2021 року Яготинський міський голова Наталія Дзюба провела онлайн нараду зі старостами старостинських округів Яготинської міської ради. На початку наради Наталія Миколаївна звернула увагу її учасників на введення обмежувальних заходів у зв'язку з поширенням коронавірусу та погіршенням епідемічної ситуації щодо COVID-19, у зв'язку з чим на території Яготинської громади з понеділка було введено в дію рішення комісії Яготинської міської ради з питань ТЕБ і НС, ухваленого на її позачерговому засіданні 19 березня 2021 року.

На порядку денного наради було розглянуто низку питань, пов’язаних з життям кожного округу і територіальної громади в цілому:

  • робота з соціально незахищеними категоріями населення;
  • інвентаризація земель;
  • організація поховань на території старостинських округів Яготинської міської ради;
  • звіт старост про виконані роботи за лютий місяць 2021 року.

Наталія Миколаївна висловила всім подяку за розуміння ситуації сьогодення в Яготинській громаді, потреби вжиття сурових заходів з метою збереження здоров’я і життя кожного яготинця та активну роботу на місцях. Водночас попереду ще багато роботи, особливо в наступні кілька місяців. Тому міський голова закликала всіх активніше долучатися до програм діяльності Яготинської міської ради, проявляти ініціативу і не забувати головне правило кожного представника влади: робота виключно на благо громади.

Насамкінець наради Наталія Миколаївна надала відповідні доручення старостам старостинських округів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора