Пошук

Про скликання позачергової сесії Яготинської міської ради VIII скликання

Дата: 25.03.2021 12:00
Кількість переглядів: 801

Фото без описуВідповідно до розпорядження Яготинської міської ради від 22.03.2021  № 28 "Про скликання позачергової сьомої сесії Яготинської міської ради восьмого скликання" 30 березня 2021 року об 11.00 годині в залі Яготинської міської ради за адресою: м. Яготин, вул. Незалежності, 67.

На розгляд сесії міської ради винести питання:

1. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету м. Яготина за 2020 рік.

2. Про направлення вільних залишків загального фонду бюджету Яготинської міської територіальної громади.

3. Про направлення вільних залишків спеціального фонду бюджету Яготинської міської територіальної громади.

4. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 24.12.2020 № 60-03-VIII «Про бюджет Яготинської міської територіальної громади на 2021 рік».

5. Про внесення змін до положення про відділ з питань юридичного забезпечення апарату Яготинської міської ради.

6. Про внесення змін до додатку 2, затвердженого рішенням Яготинської міської ради від 26.11.2020 року № 07-01-VIIІ «Про затвердження структури та загальної чисельності працівників апарату та виконавчих органів Яготинської міської ради».

7. Про передачу на баланс та визначення балансоутримувачів комунального майна Яготинської міської ради.

8. Про затвердження Передавальних актівпередачі майна, основних засобів та інших документів  Богданівської, Годунівської, Двірківщинської, Жоравської, Засупоївської, Капустинської, Кулябівської, Лемешівської, Лозовоярівської, Ничипорівської, Панфильської, Райківщинської, Сотниківської, Сулимівської, Супоївської, Фарбовановської, Червонівської, Черняхівської сільських рад, які припиняються в результаті реорганізації, шляхом приєднання до Яготинської міської ради.

9. Про зміну найменування юридичної – особи у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради та затвердити положення про службу у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради (зі змінами) в новій редакції.

10. Про затвердження Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян (жителів Яготинської міської територіальної громади) на залізничному транспорті приміського сполучення 2021-2022 роки.

11.Про затвердження Програми надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2021-2022 роки.

12. Про створення робочого органу по регулюванню діяльності у сфері розміщення зовнішньої реклами на території Яготинської міської територіальної громади.

13. Про затвердження Стратегії розвитку Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради.

14. Про затвердження структури та загальної чисельності працівників Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради.

15. Про затвердження Положення про філію «Засупоївський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – заклад дошкільної освіти (ясла-садок» Опорного закладу освіти «Яготинський навчально-виховний комплекс  «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 2» Яготинської міської ради.

16. Про затвердження Положення про філію «Червонівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І ступеня - дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» Опорного загальноосвітнього навчального закладу «Жоравський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» Яготинської міської ради.

17. Про затвердження статуту Опорного закладу освіти «Яготинський навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа I-III ступенів № 2» Яготинської міської ради (зі змінами) в новій редакції.

18. Про затвердження Примірних договорів оренди комунального майна територіальної громади Яготинської міської ради.

19. Про припинення шляхом ліквідації Кулябівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Веселка» Яготинської міської ради.

20. Про роботу депутатів Яготинської міської ради VIII скликання у виборчих округах.

21. Про цільову Програму інформування громадськості щодо діяльності органів місцевого самоврядування Яготинської міської територіальної громади на 2021 рік.

22. Про внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо юридичної особи КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЯГОТИНСЬКЕ АРХІТЕКТУРНО-ПЛАНУВАЛЬНЕ БЮРО».

23. Про внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо юридичної особи КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЯГОТИНТЕПЛОМЕРЕЖА».

24. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 21 січня 2021 року № 197-05-VIII «Про визначення місця розташування об’єкту благоустрою – «СКАЙ-ПАРКУ» в м. Яготині по вул. Переяслівській».

25. Земельні питання.

26. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора