Ми господарі чи критикани?

Дата: 01.04.2021 16:27
Кількість переглядів: 692

Фото без описуКлубні установи, зокрема будинки культури та сільські клуби – головні осередки, навколо яких існує культурне життя в сільській місцевості. Зараз повноваження по утриманню цих установ лягло на плечі громади.

Більшість клубних закладів не ремонтувалися протягом десятків років і потребують встановлення системи опалення, капітальних ремонтів, оновлення апаратури, меблів. Такі витрати є непомірно великими для бюджету громади.

Сьогодні хотілось зосередити увагу на тих, хто десятками років працює в цих закладах культури. Господарі…чи господині.., які забули чи і не знали, що два місяці тому змінений графік роботи клубу, а висить вигорівший, не відомо якої давнини, сходи розвалились не вчора, а “ми” переступили і пішли далі...

Керівники багатьох закладів звикли працювати, як кажуть по-старому (зранку відкрив двері в клуб, а ввечері зачинив), але час вимагає суттєвих змін у ставленні до своїх обов’язків. Насамперед потрібно бути господарем своєї господи, іти в ногу з сучасністю, застарілими методами роботи вже нікого не здивуєш і не зацікавиш. Потрібно постійно вдосконалюватися, працювати над підвищенням свого професійного рівня як фахівця так і керівника.

Сьогодні в День сміху нам було не до сміху, після робочої поїздки до села Жоравка. А саме зовнішній вигляд будівлі вже говорить за привабливість закладу, його гостинність та любляче ставлення господарів до своєї господи.

За інформацією відділу культури та туризму Яготинської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора