Благодійний фонд "МХП-Громаді": "Разом робимо важливе!"

Дата: 01.04.2021 16:43
Кількість переглядів: 763

Фото без опису31 березня 2021 року менеджерка з соціальних проєктів Благодійний фонд "МХП-Громаді" Юлія Дробот відвідала КНП "Яготинська центральна міська лікарня". Відвідала не просто так, а з важливою місією: вручила п’ять багатофункціональних ліжок з матрацами до них та ковролін від Благодійного фонду «МХП-Громаді».

Гуманітарна допомога здійснюється в межах нещодавно започаткованої співпраці Благодійного фонду «МХП – Громаді» та Благодійний Фонд "Міжнародна Асоціація Підтримки України".

Гуманітарна допомога надається громадам Черкащини, Вінниччини та Київщини (зокрема на території присутності підприємств групи МХП) безкоштовно. Послуги доставки гуманітарного вантажу до України узяв на себе Благодійний фонд «МХП – Громаді».

Нове партнерство дасть можливість підтримувати заклади охорони здоров’я та освіти, громадські організації інвалідів, ветеранів війни та праці, дитячі будинки, будинки-інтернати та інші організації та установи, що утримуються за рахунок державного чи місцевого бюджетів.

«Такого роду благодійність є дуже вагомою для районних лікарень і Благодійний фонд «МХП-Громаді» це розуміє та не стоїть осторонь потреб громад, такими багатофункціональними ліжками забезпечені практично всі лікарні за кордоном, а для району – це розкіш», зазначила менеджерка з соціальних проєктів.

Особливість цих ліжок з Німеччини у тому, що вони забезпечують комфорт і зручність хворих, які змушені тривалий час перебувати у постільному режимі. В такому стані люди, як правило, перебувають після операцій, травм або в разі тяжких захворювань. Багатофункціональні ліжка мають додаткові можливості:

  • їх можна регулювати по висоті в головній і нижній частині;
  • вони оснащені коліщатками з блокаторами – для пересування.

Ліжка планують встановлювати за необхідністю у ті відділення районних лікарень, пацієнти яких потребують особливого догляду та невідкладної допомоги, замінивши їх на старі. Це допоможе хворим відчувати себе максимально комфортно під час лікування та сприятиме швидшому одужанню. Разом робимо важливе!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора