ШАНОВНІ ЯГОТИНЦІ

Дата: 02.04.2021 16:36
Кількість переглядів: 1376

Фото без опису02 квітня 2021 року Яготинський міський голова Наталія ДЗЮБА провела  позачергове засідання комісії Яготинської міської ради з питань ТЕБ і НС. На основі рішень, прийнятих сьогодні на позачерговому засіданні обласної комісії з питань ТЕБ і НС Київської обласної державної адміністрації, і у зв’язку з постійним погіршенням ситуації з поширенням коронавірусного захворювання на території Яготинської міської територіальної громади за пропозицією Наталії Миколаївни члени комісії погодили рішення про оновлення переліку обмежувальних карантинних заходів до вже введених на попередніх засіданнях:

1. У період з 02 квітня 2021 року по 09 квітня 2021 року забороняється:

  • робота дошкільних навчальних закладів, крім роботи в режимі чергових груп за віковими категоріями;
  • відвідування закладів загальної середньої освіти учнями 1-4 класів, крім організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання;
  • виїзна торгівля на території Яготинської міської територіальної громади, крім сільської місцевості і лише продуктами харчування, засобами гігієни, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин.

2. Суб’єктам господарювання, що організовують роботу продовольчих ринків на території Яготинської міської територіальної громади забезпечити можливість дотримання карантинних обмежень при організації торгівлі продуктами харчування, посадковим матеріалом, саджанцями та комбікормами.

3. Скасувати дію протоколу № 8 від 01.04.2021 комісії Яготинської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Звертаємось до кожного!!! Щоб стримати нову хвилю, дотримуйтесь рекомендацій та будьте здорові!!!

За інформацією сектору з питань НС, ЦЗ, взаємодії з правоохоронними органами та запобігання корупції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора