6 квітня світ відзначає Міжнародний день спорту заради розвитку та миру!

Дата: 06.04.2021 08:30
Кількість переглядів: 393

Фото без описуСьогодні весь Світ відзначає Міжнародний день спорту заради розвитку та миру (International Day of Sport for Development and Peace).

23 серпня 2013 Генеральна Асамблея ООН одноголосно прийняла рішення відзначати 6 квітня як Міжнародний день спорту заради розвитку та миру.

Як зазначається у відповідній оонівській резолюції, спорт, який є одним із інструментів освіти, розвитку і миру, сприяє зміцненню співробітництва, солідарності, терпимості, розумінню і соціальній інтеграції, як на місцевому, так і на національному і міжнародному рівнях.

Спорт об’єднує нас навколо позитивних цінностей і сприяє зміцненню культурі діалогу за межами національних кордонів. Історія спорту свідчить про те, що він здатен руйнувати стереотипи, ініціювати і посилювати рух за права і гідність кожної людини, привертаючи до них увагу всього світу.

Вітаємо спортивну спільноту Яготинщини та прихильників спорту і здорового способу життя зі святом!

Спорт є універсальною мовою, яка спонукає до миру, порозуміння та взаємоповаги між людьми. Тож нехай він завжди буде частиною вашого життя та приносить користь і задоволення. Бажаємо миру, поваги один до одного, підтримки тих, хто поруч!

За інформацією сектору молоді та спорту апарату Яготинської міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора