Нарада з керівниками структурних пірозділів Яготинської міської ради

Дата: 07.04.2021 16:23
Кількість переглядів: 713

Фото без опису06 квітня відбулася нарада під головуванням керуючого справами виконавчого комітету Володимира Галицького з керівниками структурних підрозділів Яготинської міської ради.

В ході проведення наради розглядалися питання, які необхідно виконати для забезпечення повноцінної роботи для виконання поставлених перед  структурними підрозділами завдань.

Крім того було розглянуто питання щодо дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку для працівників міської ради розроблених відповідно до статті 43 Конституції України, Кодексу законів про працю України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», Регламенту роботи Яготинської міської ради.

"Трудова дисципліна грунтується на засадах чесного і сумлінного виконання працівниками своїх обов’язків, а правила запроваджуються з метою вдосконалення організації праці, зміцнення трудової і виконавської дисципліни, забезпечення раціонального використання робочого часу, високої ефективності та якості роботи працівників. Дотримуючись цього ми зможемо максимально задовольняти потреби жителів громади", - зауважив Володимир Галицький.

По завершенню наради було дано до виконання відповідні завдання та доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора