Пошук

Контроль за виконанням обмежувальних протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання всіх форм власності

Дата: 13.04.2021 09:55
Кількість переглядів: 810

З метою здійснення контролю за виконанням обмежувальних протиепідемічних заходів для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, передбаченого постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) та визначених протоколом Яготинської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 09.04.2021 № 11 проведено контроль дотримання протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання всіх форм власності, що організовують роботу продовольчих ринків та виїзної торгівлі  продуктами харчування, посадковим матеріалом, саджанцями та комбікормами, а також місць торгівлі, де здійснюється торгівля товарами непромислової групи на території Яготинської міської територіальної громади.

Об'їзд здійснено за участі представників Яготинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, відділення поліції № 2 Бориспільського РУП ГУ НП в Київській області, сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради  та оперативної служби «102» патрульних поліцейських в м. Яготині 10.04.2021

В ході роботи було проведено перевірку суб’єктів господарювання на території м. Яготина, а саме: торгівельний майданчик для здійснення торгівлі продовольчими товарами – торгові ряди по вул. Вокзальна; тимчасовий майданчик по вул. Короленка поблизу території Яготинського ринку № 2 Київської регіональної спілки споживчої кооперації; тимчасовий майданчик по вул. Незалежності,100-а поблизу приміщення ТОВ «АТБ-Маркет» та території по вул. Поштова, 59, де здійснюється торгівля продовольчими та непродовольчими товарами. Виявлено масову торгівлю продуктами молочного харчування, овочами та фруктами та іншим товаром на торгових рядах по вул. Вокзальна та вул. Незалежності поблизу ТОВ «АТБ-Маркет», а також  здійснення торгівлі саджанцями на тимчасовому майданчику по вул. Короленка в м. Яготині. Відповідно до протоколу Яготинської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 09.04.2021 № 11 здійснювати торгівлю у цих місцях на період до 16.04.2021 забороняється.  Крім цього виявлено масові порушення здійснення торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами на території по вул. Поштова, 59 в м. Яготині.

До правопорушників було  прийнято відповідні  міри: проведено роз’яснювальну роботу та складено адміністративні протоколи для притягнення їх до адміністративної відповідальності за недотримання обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

За інформацією сектору торгівлі, підтримки

підприємництва та реклами апарату міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора