Будьте відповідальними та не будьте байдужими!

Дата: 14.04.2021 16:36
Кількість переглядів: 773

Фото без описуВраховуючи зростання кількості хворих на COVID-19 серед населення Київської області, погіршення епідемічної ситуації, Яготинська міська рада неодноразово звертається та закликає суб’єктів господарювання всіх форм власності та фізичних осіб-підприємців дотримуватись рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період встановленого карантину, що є запорукою Вашого здоров’я.

Нагадуємо, що постанова Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) обов’язкова до виконання всіх верств населення.

Мешканцям міста, суб’єктам господарювання всіх форм власності, фізичним особам-підприємцям, підприємствам, організаціям необхідно дотримуватись діючих карантинних обмежень, а саме:

– наявність засобів індивідуального захисту;

– регулярна дезінфекція;

– соціальна дистанція.

На жаль не всі суб’єкти господарювання та фізичні особи-підприємці з відповідальністю ставляться до виконання своїх обов’язків та дотримуються встановлених вимог до функціонування в умовах карантину, а саме: стосовно дотримання режиму носіння захисних масок, збереження соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринках та закладах громадського харчування. 

Шановні підприємці, орендарі, власники кафе, супермаркетів, магазинів, торгових центрів та інших торгових точок Яготинської міської територіальної громади! Неодноразово нагадуємо вам та звертаємо вашу увагу, у разі недотримання виконання обмежувальних протиепідемічних заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2 у Київській області на правопорушників будуть складатись адміністративні протоколи для притягнення їх до  адміністративної відповідальності.

Просимо Вас бути відповідальними та не бути байдужими, не нарікайте на небезпеку себе та своїх покупців і клієнтів. Перш за все потурбуйтесь про безпеку та здоров’я своє та оточуючих. Бажаємо здоров’я Вам та Вашим родинам!

Сектор торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора