Удосконалення професійної майстерності вчителів-логопедів закладів дошкільної освіти

Дата: 19.04.2021 16:16
Кількість переглядів: 742

Фото без опису15 квітня 2021 року директором Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яготинської міської ради Оксаною Вікторівною Миненок проведено он-лайн засідання професійної спільноти вчителів-логопедів закладів дошкільної освіти на тему: «Удосконалення синтаксичної сторони мовлення на логопедичному занятті».

Презентаційний блок засідання розпочала О.В. Миненок, яка обґрунтувала тему та мету зібрання та наголосила про особливий зміст логопедичної роботи з дітьми відповідно до Базового компоненту дошкільної освіти та вимог корекційних програм. Особливу увагу звернула Оксана Вікторівна на використання різних методів і форм під час освітньої діяльності з дітьми, які мають вади мовлення. З досвідом роботи щодо взаємодії вчителя – логопеда та практичного психолога в логопедичній групі  ДНЗ №2 «Дюймовочка» учасників ознайомила завідуюча закладу Світлана Миколаівна Сідак.

Під час практичного блоку вчителі-логопеди закладів дошкільної освіти переглянули презентацію інтегрованого логопедичного заняття «Весну ми зустрічаємо» для дітей старшої групи.

Також учасники засідання під час «круглого столу» обговорили проблему гнучкого використання традиційних та нетрадиційних методів корекційної роботи з дітьми дошкільного віку. Вчитель-логопед ДНЗ№2 «Дюймовочка» Світлана Сідак поділилася досвідом роботи з колегами з теми: «Організація корекційної роботи в закладі дошкільної освіти з дітьми».

На завершення Оксана Миненок ознайомила педагогів з новинками методичної літератури та підвела підсумки. В ході засідання учасниками засідання прийняті методичні рекомендації з даної проблеми.

За інформацією Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників  Яготинської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора