Зробити Яготинський край чистим до Великодня разом — це наш спільний обов’язок

Дата: 20.04.2021 11:33
Кількість переглядів: 774

Фото без описуЗдавна з настанням весни українці збираються разом і влаштовують толоку: облаштовують благоустрій вулиць, висаджують квіти та дерева, прибирають прибудинкові території, наводять порядок у дворах та оселях. На допомогу приходять усі: сусіди, родичі та друзі.

Тож підтримаємо традицію та напередодні великодніх свят приберемо і впорядкуємо вулиці, парки, сквери, дитячі та спортивні майданчики, подвір’я та під’їзди наших будинків, зробимо наш рідний край ще красивішим і привабливішим. 

Міська рада запрошує всіх мешканців Яготинської міської територіальної громади прийняти активну участь в наведенні санітарного порядку та спільними зусиллями подбати разом про чистоту, адже до святкування Великодня, який цьогоріч святкують 2 травня, залишаються лічені дні!

Відповідно до Закону України «Про благустрій населених пунктів», з метою приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій і об'єктів масового перебування та відпочинку населення, прилеглих територій, узбіч доріг, територій підприємств та організацій, Яготинська міська рада просить мешканців Яготинщини провести прибирання території біля своїх помешкань та закріплених ділянок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора