Щотижнева апаратна нарада

Дата: 26.04.2021 15:29
Кількість переглядів: 728

Фото без опису26 квітня під головуванням міського голови Наталії Дзюби відбулася апаратна нарада з начальниками комунальних підприємств та керівниками структурних підрозділів Яготинської міської ради.

Начальник КП «Комунальник» Андрій Стріха зауважив, що протягом останнього тижня проводилися роботи щодо видалення порослі дерев та кущів, побілка дерев біля доріг, в скверах і парках, а разом з ними - стовпів, бордюрів і інших елементів благоустрою.

Начальник КП «Міськсвітло» Володимир Білаш надав інформацію про проведення нових ліній освітлення в Старостинських округах Яготинської міської територіальнї громади: Панфили, Супоївка, Черняхівка, Червоне та поточний ремонт ліхтарів із заміною ламп згідно заявок громадян протягом місяця.

Працівниками КП «Яготинська ЖЕК» в рамках благоустрою проведено роботи по прибиранню прибудинкових територій, заміна світлодіодних світильників у під’їздах та  ремонт покрівель багатоквартирних житлових будинків.

Керівник КП «Яготинське ВУ ВКГ» Микола Дзюба зазначив, що працівниками підприємства виконуються роботи по підключенню нових абонентів, встановленню та заміні водомірів, повірці лічильників води.

Директор стадіону «Колос» Віталій Сапронайтіс проінформував, що проведено благоустрій на території стадіону, а також поле, тренажери, бігові доріжки підготовлені до спортивних заходів.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою апарату міської ради Олег Горшков зазначив, що орієнтовно у червні поточного року заплановано проведення конкурсу для автоперевізників, які здійснюють перевезення на міських та приміських автобусних маршрутах та які плануються розробити з урахуванням пропозицій жителів громади.

За результатами наради міський голова надала ряд рекомендацій та доручень керівникам комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора