Міжобласний дитячо-юнацький турнір з футболу присвячений воїнам АТО/ООС

Дата: 29.04.2021 15:45
Кількість переглядів: 520

Фото без опису28 квітня на міському стадіоні м. Канева відбувся Міжобласний дитячо-юнацький турнір з футболу присвячений воїнам АТО/ООС. У змаганні взяли участь 4 команди: ФК "Рось" м. Біла Церква; ФК «OLIMP» м. Сміла; ДЮСШ м. Канів та ДЮСШ м. Яготин.

На церемонії відкриття були присутні представники ветеранів АТО (ООС) Канівської міської ради та Канівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. В ході заходу капітани команд разом з ветеранами поклали квіти до пам’ятного знаку захисникам України.

Після жеребкування, наша команда у півфінальній частині зустрілася з командою ДЮСШ м.Канева та завдяки переможним голам забитим у ворота супротивника Богданом Кабанцем (2 голи) та Назаром Дзюбою (1 гол) гравці ДЮСШ м. Яготина, тренер Д.Панченко перемогли з рахунком 3:2.

Надалі у фінальній частині футболісти спортивної школи м.Яготина зустрілися з командою ФК «OLIMP» місто Сміла. Гра проходила у напруженій та запеклій боротьбі, жодна з команд не хотіла втрачати золотих нагород, гарним голом красенем на початку другого тайму відзначився наш гравець Назар Дзюба, але основний час матчу завершився з рахунком 1:1, тому долю матчу прийшлося визначати післяматчевими пенальті. Та у футбольній лотереї нам не пощастило ми поступилися з рахунком 5:4 та отримали срібні нагороди.

Гравці спортивної школи м.Яготина отримали й особисті нагороди цього турніру: Богдан Кабанець, як кращий нападник та Назар Дзюба, як кращий гравець турніру за рішенням численних вболівальників.

Вітаємо тренерський склад та команду ДЮСШ м.Яготина із срібними нагородами!

Інформує сектор молоді та спорту апарату Яготинської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора