Шановні охоронці державних рубежів! Дорогі ветерани-прикордонники!

Дата: 30.04.2021 08:00
Кількість переглядів: 322

Фото без описуПрийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника, адже захист кордону держави із сивої давнини до сьогодні залишається важливим, почесним та одним із найвідповідальніших обов’язків.

Так склалося історично, що День Прикордонника завжди святкують не лише у військах. Святкують всі ветерани-прикордонники, їх родини, святкує Держава, привітання лунають звідусіль. Адже це загальнодержавне свято, а служити в прикордонних військах – це щодня берегти межі України охороняючи її мир та спокій.

Сьогодні цей день прославляє роботу прикордонників-льотчиків, які несуть службу на повітряних кордонах своїх держав. Це свято прикордонників-моряків, які охороняють водні простори. Це день кожного воїна, який стоїть на рубежі Батьківщини, захищаючи її від незаконних дій і посягань. 

Цього святкового дня висловлюю глибоку вдячність вам, дорогі ветерани прикордонної служби, усім тим, хто нині сумлінно і самовіддано виконує почесний конституційний обов'язок щодо забезпечення недоторканності кордонів нашої Вітчизни.

Бажаю вам і вашим сім'ям міцного здоров'я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою. Нехай любов до Батьківщини й людська шана надихають вас на нові звершення у справі вірного служіння рідному народу.

З повагою

Яготинський міський голова                     Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора