Великодні паски мешканцям відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання в с. Капустинці та с. Черняхівка

Дата: 30.04.2021 13:39
Кількість переглядів: 907

Фото без описуЄ багато свят, які люблять зустрічати українці. Але одним з головних є весняне свято – Великдень. Це світле і добре свято несе з собою віру, надію і любов. До цього світлого дня християни готуються заздалегідь та з великим трепетом. Найважливішими страви великоднього столу завжди були паски та крашанки.

Цьогоріч святкування Великодня оповите випробовуваннями світової пандемії. Та попри все, сьогодні, 30 квітня, міський голова Наталія Дзюба  відвідала відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання в с. Капустинці та с. Черняхівка та вручила паски напередодні свята Воскресіння Христового.

При нагоді хочемо привітати з прийдешнім Великоднем та від усього серця побажати, щоб лихе залишилось у минулому та з новими надіями, з щирими усмішками ми змогли відкрити нову сторінку у своєму житті. І нехай на цій сторінці панує щастя, кохання та віра у світле майбутнє. Будьмо здорові та живімо у мирі!

Інформує Яготинський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора