Яготинська міська рада, депутатський корпус та члени виконавчого комітету щиро та сердечно вітають вас зі Світлим Христовим Воскресінням!

Дата: 02.05.2021 08:00
Кількість переглядів: 792

Фото без описуУ житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з настанням справжньої, квітучої та теплої вести, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією.

Великодні дні зазвичай спонукають усіх віруючих по новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще - бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного.

Бажаємо, щоб ваше життя було чистим, як Святий Благодатній вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка.

Нехай Світле Христове Воскресіння дарує всім нам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день. Щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжував вас і вашу родину, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої громади та рідної України.

Миру та злагоди вам в вашим родинам!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

З повагою Яготинський міський голова     Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора