Привітання дітей – вихованців дитячого будинку сімейного типу та їх батьків від Яготинської міської ради з наступаючими пасхальними святами!

Дата: 30.04.2021 17:46
Кількість переглядів: 820

Фото без описуНапередодні пасхальних свят, за ініціативи міського голови Наталії Дзюби, привітали з нагоди великого свята Воскресіння Христового дітей та батьків-вихователів дитячого будинку сімейного типу Роговців Віталія Олексійовича та Марії Валеріанівни.

Великдень – одне з найважливіших православних свят, яке традиційно українські родини зустрічають у колі близьких та друзів. Роль сім’ї для дитини надзвичайно важлива, адже саме у родині дитина виховується в любові, готується до дорослого життя, переймає досвід поколінь.

За доброю традицією, напередодні Великодня, до дитячого будинку сімейного типу завітали представники служби у справах дітей та сім'ї Яготинської міської ради спільно з старшим інспектором сектору ювенальною превенції Бориспільського  РУП ГУ НП в Київській області. Вони поспілкувалися та привітали дітей і батьків зі святом, вручили маленьким Яготинцям солодкі дарунки. Також  подякували батькам-вихователям за  виховання та розвиток діток, родинне тепло й увагу до кожного з них, адже це праця кожного дня, побажали всім хлопчикам та дівчаткам міцного здоров’я та успіхів. Бачити радісні дитячі очі та щирі усмішки – справжнє щастя.

Нехай це величне свято наповнить серця почуттями віри, надії і любові, дарує щастя та добро. Нехай чудесне свято Великодня принесе світло у родину, щирість у взаємини!

Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження України!

За інформацією служби у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора