Мамо моя рідна і єдина

Дата: 07.05.2021 11:42
Кількість переглядів: 761

Фото без описуНаймиліша для нас людина, людина з прекрасним і гордим іменем — Мати! Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах. Материнська ласка гріє нас крізь усе життя. Любов до матері — це святе почуття. Немає вищої любові за материнську. Там, де ступає матуся, здається, стає тепліше, піднімаються трави, розцвітають квіти, радісно щебечуть пташки. По-особливому дерева там ростуть, опустивши свої віти до матінки-землі, віддаючи данину шани і поваги. А інші здіймають віти до сонця, ніби прославляючи ім’я Матері!

Мати — тільки вона нічого не пожалкує для своєї дитини, це вона в хвилини небезпеки ніколи не згадає про себе, все віддасть для того, щоб захистити свою дитину, зазнає будь-яких труднощів, щоб жилось їй краще. Віддасть всю свою мудрість душі, тепло свого серця, своє здоров’я. Материнська любов не знає страху, сумнівів розрахунків. Вона очищає нас, зігріває, зупиняє перед безоднею. Мати — захист і притулок для дитини, вона її опора і совість. Все, що є в нас найкращого, все від неї, від рідної неньки. Тож будьмо гідні материнської любові і пронесімо через усе своє життя це ніжне і прекрасне слово "Мама".

7 травня напередодні відзначення Дня матері, від імені міського голови Наталії Дзюби, представники служби у справах дітей та сім'ї та Центру соціальних служб Яготинської міської ради привітали з цим чудовим та ніжним святом матерів дитячих будинків сімейного типу родини Роговець пані Марію та родини Фріц пані Світлану.

Бо саме мати — всьому початок. Мати — берегиня роду, домашнього вогнища Саме вона є тією ниточкою, яка єднає всю родину. Вам, любі матері, щастя земного, хай горе обминає родини ваші, а Матір Божа вас оберігає.

Бажаємо вам добра і здійснення сонячних материнських мрій і надій. Радості вам безмеж, вдячності від дітей, синівської любові і тепла. Хай Бог Вам дає сили та спокою, щасливої долі на рідній землі, здоров’я на довгі літа.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора