Карантин не перешкода

Дата: 07.05.2021 11:46
Кількість переглядів: 298

Фото без описуПід час карантину дуже стали популярними мистецькі конкурси в дистанційному режимі. А оскільки карантин це не канікули та наші учні навчаються мистецтва в он-лайні, чому й не спробувати свої творчі сили в таких фестивалях-конкурсах, адже творчий процес має бути постійним, тому карантин та самоізоляція не перешкода для митців. Наші вихованці не лише брали активну участь у дистанційних конкурсах, а й виборювали призові місця.

У квітні у Києві відбувся Міжнародний дистанційний конкурс-фестиваль творчості «Профест» у якому взяли участь: Єва Супрун (бандура), дует бандуристок Єви Супрун та Софії Лях, молодший ансамбль скрипалів у складі: Каті Друченко, Віталіни Мізюри, Іри Лугіни та ансамбль скрипалів старших класів у складі: Софії Лабудяк, Анни Романової, Ярослава Бойка та Наталії Красної. Великою радістю засяяли очі всіх наших конкурсантів (а особливо наймолодших учасників-дебютантів), коли на передодні Великодніх свят, дізналися результати своїх старань. Всі учасники фестивалю отримали Дипломи лауреатів - I місце та медалі з логотипом фестивалю.

22 квітня відбувся дистанційний Міжнародний фестиваль-конкурс «Вогні Баку» серед країн Азербайджан-Грузія-Україна, при підтримці Міністерства освіти Республіки Азербайджан. Метою конкурсу є популяризація азербайджанської та грузинської культури в Україні та за її межами, а також української культури у світі. Звичайно він не пройшов повз нашу увагу і представила нашу школу, серед величезної кількості конкурсантів, Єва Супрун, а виконувала вона українську пісню у супроводі бандури. За виступ Єва нагороджена Дипломом – II ступеня, медаллю конкурсу та дарунком.

Подяки від організаторів фестивалів за підготовку учнів отримали й викладачі школи О.Опанасенко, С.Гладишева, А.Романова.

Вітаємо конкурсантів та їх викладачів з перемогами та бажаємо подальших творчих успіхів!

Алла РОМАНОВА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора