Спасибі вам, батьки й діди, за переможний цвіт весни!

Дата: 08.05.2021 08:02
Кількість переглядів: 802

Фото без описуОсь вже 76 років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

8 та 9 травня українці відзначають День пам’яті і примирення та День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

…Війна... Лише одне слово, але навіює жахіття на кожного. Скільки всього пов'язано з нею: втрати, сльози, крики... Список можна продовжувати і продовжувати, та нічого з цього не викликає бодай найменшої посмішки.

Багатьом так хочеться про неї забути, та, на жаль, це – неможливо. Одним людям, хто був учасником війни, мабуть, й досі сняться ті страшні події, інші й дотепер витирають сльози за близькими, а третім ми лише можемо подарувати згадку про них.

Низький уклін вам за вашу мужність, стійкість і відвагу! За те, що вистояли, вижили, перемогли. Ви – наша гордість і наша слава, приклад відданого і безкорисного служіння Вітчизні, приклад стійкості, мужності і глибокої віри.

Вираз: «Ніхто не забутий, ніщо не забуте», - напевно, є дуже влучним, адже, крім того жахіття, у нашій пам'яті завжди залишатимуться й ті герої, які намагалися покласти йому край. Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші діди та прадіди за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей.

Від щирого серця шановні ветерани бажаю кожному міцного здоров’я, нехай у ваших домівках завжди панують порозуміння та достаток, мир та спокій, щастя та благополуччя. А у пам'яті назавжди залишаться святі імена тих, хто віддав своє життя за рідну країну. Будемо ж гідні подвигу наших предків. Зробимо все від нас залежне, щоб розквітав, ставав красивішим і заможнішим рідний край!

З повагою

Яготинський міський голова                    Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора