Щотижнева апаратна нарада

Дата: 11.05.2021 15:07
Кількість переглядів: 580

Фото без опису11 травня під головуванням міського голови Наталії Дзюби відбулась апаратна нарада з начальниками комунальних підприємств Яготинської міської ради щодо підведення підсумків роботи за квітень 2021 року.

Начальник КП «Міськсвітло» Володимир Білаш зазначив, що протягом звітного місяця було проведено поточний  ремонт ліхтарів із заміною  ламп, реле часу та фотореле по всіх старостинських округах Яготинської міської територіальної громади. Облаштовано вуличне освітлення в с. Райківщина протяжністю 150 м. із встановленням ліхтарів - 3 шт., в с. Панфили протяжністю 350 м. із встановленням ліхтарів - 7 шт., в м. Яготині по вулиці Рильського протяжністю 100 м. із встановленням ліхтарів - 2 шт.

Працівниками КП «Яготинська ЖЕК» у квітні місяці були проведені часткові ремонтні роботи внутрішньо-будинкових мереж електропостачання, прочистка та ремонт каналізаційних систем, заміна водопроводу та встановлено 14 світодіодних світильників. Також на прибудинкових територіях проводиться щоденне прибирання, кронування та побілка дерев, вивезення гілля.

Начальник КП «Яготинське ВУ ВКГ» Микола Дзюба проінформував, що працівниками підприємства виконуються роботи по підключенню нових абонентів, встановленню та заміні водомірів, ліквідації поривів по вул. Кравченка та вул. Поштова, 33, зроблене накриття відкритих каналізаційних колодязів в районі ЦПТО, проведено прибирання санітарних зон свердловин № 13, 14, 15, 16 та їх автоматизація, ремонт і установка резервного насоса на КНС № 2, укладку поліетиленового трубопроводу по пров. Офіцерський в м.Яготині.

КП «Комунальник» виконує роботи по благоустрою на території всієї громади. Протягом місяця проводилися роботи щодо видалення порослі дерев та кущів, побілці стовпів, бордюрів і інших елементів благоустрою. Висаджено кущі, дерева, квіти та засіяна трава, щоденно проводиться ручне прибирання територій та вивезення ТПВ від мешканців приватного сектору, підприємств, установ, організацій.

Директор стадіону «Колос» Віталій Сапронайтіс зауважив, що протягом квітня поле стадіону було повністю підготовлено для проведення спортивних заходів, так само було проведено прибирання трибун, догляд за тренажерами тощо.

За результатами наради міський голова надала ряд рекомендацій та доручень керівникам комунальних підприємств міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора