8-9 травня Україна традиційно вшановує День пам'яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Дата: 12.05.2021 08:25
Кількість переглядів: 636

Фото без описуСьогодні важливо згадати про непересічну роль нашого народу у перемозі в Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам'ять про загиблих воїнів, жертв війни та злочинів проти людяності.

8 травня 2021 року о 10 год. біля сільського клубу Сулимівського старостинського округу було проведено мітинг та покладання квітів до пам'ятника, з нагоди Дня пам'яті та примирення та 76-ї річниці з Дня Перемоги у Другій світовій війні.

Хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав молодість, життя і здоров’я для врятування людей і рідної землі.

На заході були присутні староста Сулимівського старостинського округу  Сергій Івахно, працівники  клубу, ФАПу, бібліотеки, старостату, жителі села, депутат Яготинської міської ради Анатолій Петренко.

Цього травневого дня дошкільнята ДНЗ "Калинонька", учні Сулимівської  ЗОШ І-ІІІ ст. віддали дань пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої світової війни та поклали квіти до пам’ятників Героїв.

Поклонімося ж тим, хто поліг у бою, хто покрив землю рідну собою,

Поклонімося всім, хто впав у бою, хто відстояв нашу свободу.

Наймолодші школярики Сулимівського НВК вперше провели Урок пам'яті. Висловили своє категоричне "Ні!" війні. Вшанували пам'ять загиблих військовополоненних і поклали квіти до пам'ятника А. Г. Кравченко.

За інформацією старости Сулимівського старостинського округу Сергія Івахна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора