«Останній дзвоник» в більшості шкіл Київщини пролунає 28 травня

Дата: 14.05.2021 09:41
Кількість переглядів: 494

Фото без описуЗ 11 травня в Київській області відновили очну форму навчання усі заклади освіти. Йдеться як про школи, так і про садочки. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін під час онлайн брифінгу сьогодні, 13 травня.

Він додав, що завершиться навчальний рік 2020-2021 для більшості шкіл 28 травня. Ще для частини – із 29 травня по 11 червня. Це залежить від структури навчального року, яка була затверджена педагогічними радами раніше.

«Загалом цьогоріч маємо 10 360 учнів, які закінчують 11 клас. Тож хочу нагадати, що з 25 травня в області розпочинається зовнішнє незалежне оцінювання. Всього працюватиме 66 пунктів тестування, які будуть 100% забезпечені засобами індивідуального захисту та дезінфекції за рахунок коштів з обласного бюджету», – розповів голова КОДА.

Першим – 25 травня – буде тестування з хімії. Завершиться ЗНО 15 червня тестуванням з географії.

Також Василь Володін розповів, що в області вже розпочали підготовку до нового навчального року. Незабаром кожна громада отримає комплекти меблів для навчальних класів. Впродовж літа триватимуть поставки техніки.

Продовжують на Київщині роботу з  розширення мережі дошкільної освіти.

«Лише впродовж першого кварталу ми створили понад пів тисячі додаткових місць для дітей дошкільного віку. А вже в червні плануємо відкрити після реконструкції дитсадок у с. Красне Обухівської територіальної громади», – зазначив очільник Київської ОДА Василь Володін.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора