Пошук

Результати об’їзду по місту

Дата: 14.05.2021 11:03
Кількість переглядів: 643

12 травня 2021 року працівники відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою апарату Яготинської міської ради здійснили об’їзд території м. Яготина, з метою контролю стану благоустрою територій загального користування.

Працівники комунального підприємства «Комунальник», після завершення осінньо-зимового періоду, розпочали роботу з косіння молодої трави та порослі.

В народі кажуть: "Чисто не там де прибирають, а там, де не смітять". Одначе, однією з найболючіших тем на території Яготинської міської громади - є боротьба зі стихійними смітниками. Такі смітники утворюють самі ж мешканці на узбіччях доріг, в ярах, біля зруйнованих будівель, на закинутих земельних ділянках, біля берегових смуг тощо. Чомусь набагато легше викинути сміття в полезахисну лісосмугу чи понад дорогою, аніж укласти договір з комунальним підприємством Яготинської міської ради «Комунальник», яке вивезе побутове сміття від приватних домівок.

Стихійні смітники є одними із основних джерел забруднення навколишнього природного середовища - це отрута та небезпека для здоров’я нинішнього та майбутніх поколінь.  Окрім неестетичності, ці гори сміття забруднюють довкілля та негативно впливають на людське здоров’я, адже вони, на відміну від полігонів, не  є спеціально обладнаними, відтак продукти розпаду сміття потрапляють у ґрунт та воду. І тому питання охорони навколишнього середовища в наш час актуальне, як ніколи. А скільки часу  потрібно, щоб це усвідомити?

Шановні яготинці!

Двомісячник благоустрою триває. Створення смітників, складування обрізаного гілля з дерев, листя, бур’янів, відходів будівельних матеріалів та іншого сміття на територіях загального користування, зокрема на узбіччях доріг, біля власних домогосподарств, підприємств, установ, організацій, суворо заборонено!

Для вирішення проблеми утворення стихійних смітників Яготинська міська рада в черговий раз нагадує – працівники комунального підприємства «Комунальник» вивезуть ваші побутові відходи від ваших помешкань, у разі наявності укладеного договору.

Звертатися за укладення договору на вивіз твердих побутових відходів необхідно в КП «Комунальник» за адресою: вул. Сікорського Ігоря, 4 в м. Яготині. Контактний телефон: 2-20-96



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора