МАФи у місті Яготині: оформлення дозвільної документації, порядок утримання (технічний і санітарний стан) та благоустрій прилеглих територій

Дата: 18.05.2021 18:23
Кількість переглядів: 630

Фото без опису18.05.2021 в малому залі засідань Яготинської міської ради під головуванням заступника міського голови Олени Федини було продовжено нараду-пропуск щодо обстеження впорядкування тимчасових споруд та зупиночних комплексів на території м. Яготина. 

В нараді взяли участь: начальник відділу з питань  соціально-економічного розвитку та інвестицій апарату міської ради Сергій Дьогтяр, завідувач сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради Юрій Михайлов, спеціаліст І категорії відділу містобудування та архітектури апарату міської ради Аліна Ільчук,  фізичні особи-підприємці, власники тимчасових споруд у сфері надання торгівельних послуг. 

На порядку денному питання оформлення дозвільної документації, розміщення реклами, паспортів прив’язок для провадження підприємницької діяльності, оформлення договорів сервітуту, порядок утримання (технічний і санітарний стан) та благоустрій прилеглих територій тимчасових споруд, які розміщені на території м. Яготина.

Як наголосила заступник міського голови Олена Федина, необхідно навести лад відповідно до зовнішнього вигляду тимчасових споруд, адже у деяких з них фасади потребують ремонту. Тимчасові споруди, які вже давно не використовуються чи не мають відповідних документів для функціонування необхідно демонтувати. 

"Зовнішній вигляд, а також прилегла територія МАФів має відповідати вимогам Правил благоустрою та утримання територій населених пунктів Яготинської міської територіальної громади та інших нормативно-правових актів, що діють на території України", - звернула увагу Олена Іванівна.

За інформацією сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора