Вітаю зі святом Вишиванки!

Дата: 20.05.2021 08:40
Кількість переглядів: 351

Фото без описуСьогодні ми відзначаємо надзвичайне українське і міжнародне свято – День Вишиванки.

Вишиванка – це історія великого українського народу: давня, сумна, велична, сповнена подій, які вплелися в історію всього людства.

Вишиванка – це символ єдності і соборності наших земляків з усіх закутків України. Різноманітна у вишивці, але єдина за духом, українська вишита сорочка єднає не лише українців, бо цей День відзначають і за межами нашої Батьківщини.

Вишиванка – це наша національна святиня. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Вишиту сорочку, вишитий рушник передають з роду в рід, бережуть як безцінну реліквію.

Вишиванка – це український національний символ, як герб, гімн та прапор. Вона зберігає коріння української нації, ідентичність, розуміння себе.

Від щирого серця вітаю всіх яготинців з цим великим святом! Вітаю майстрів, які зберегли до наших днів автентичність своїх родин і рідного краю. Вітаю земляків, які з шаною відносяться до історії народу і щодня стають прикладом любові і шани єдиної нації! Вітаю юних українців, які донесуть наступним поколінням історію, духовність і щирі почуття свого народу.

Прийміть побажання міцного здоров’я, завжди залишатися щирими і шанувати свій рідний край і земляків! Нехай бажання бути в соборній нації ніколи не згасне в ваших серцях, а Українська Вишиванка буде символом єднання і майбутнього нашого величного народу!

З повагою

Яготинський міський голова                    Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора