Продовжено нараду по впорядкуванню тимчасових споруд на території м. Яготина

Дата: 20.05.2021 16:34
Кількість переглядів: 363

Фото без опису20.05.2021 в малому залі засідань Яготинської міської ради під головуванням заступника міського голови Олени Федини було продовжено нараду-пропуск по впорядкуванню тимчасових споруд та зупиночних комплексів на території м. Яготина. 

У нараді взяли участь: завідувач сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради Юрій Михайлов, спеціаліст І категорії сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради Валентина Турпак, спеціаліст І категорії відділу містобудування та архітектури апарату міської ради Аліна Ільчук, директор Яготинського ринку Київської регіональної спілки споживчої кооперації Сергій Малий та фізичні особи-підприємці, власники тимчасових споруд у сфері надання торгівельних послуг. 

Заступник міського голови Олена Федина акцентувала свою увагу  на розміщення тимчасових споруд на території Яготинського ринку № 1 Київської регіональної спілки споживчої кооперації, який знаходиться на території міста та звернулася до директора Сергія Малого щодо впорядкування тимчасових споруд відповідно до план-схеми території Яготинського ринку № 1 по вул. Незалежності та їх зовнішнішнього вигляду  (санітарний і технічний стан), а також проведення благоустрою відповідно до затверджених Правил благоустрою та утримання територій населених пунктів Яготинської міської територіальної громади.

«Зовнішній вигляд окремих тимчасових споруд, потребує проведення їх заміни або навіть демонтування, прилегла території біля  ринку та цих об’єктів потребує проведення благоустрою (асфальтування) для паркування транспортних засобів. Крім цього розміщення тимчасових споруд у межах ринків, інших торгівельних об’єктів визначається планувальною документацією їх територій або проєктною документацією їх споруд відповідно до постанови КМУ від 15.06.2006 № 833. На сьогоднішній день тимчасові споруди розміщенні на території Яготинського ринку № 1 таким чином, що вхід до об’єкту здійснюється зі сторони території земель загального користування Яготинської міської територіальної громади, що не відповідає вимогам чинного законодавства та є порушенням. Нам необхідно разом співпрацювати та виробити чітку позицію з чітко визначеними цілями: порядок і чистота в місті, законні та впорядковані тимчасові споруди, що не псують зовнішній вигляд міста», - звернула увагу Олена Іванівна.

За результатами наради заступник міського голови надала ряд рекомендацій та доручень структурним підрозділам міської ради.

За інформацією сектору торгівлі, підтримки

підприємництва та реклами апарату міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора