Дбати про благоустрій стає доброю традицією у Яготині

Дата: 21.05.2021 12:49
Кількість переглядів: 623

Фото без описуЩороку навесні традиційно здійснюються заходи з проведення двомісячника  з благоустрою, метою яких є прибирання зелених зон, очищення та зовнішнє впорядкування вулиць, площ, майданчиків тощо. Саме від людей, їхньої самоорганізації залежить обсяг та якість проведених робіт.  Адже всі ми хочемо жити в місті, де ошатні будинки, чисті й затишні вулиці, доглянуті пам’ятники, квітучі газони, впорядковані зелені зони.

Не залишилась поза увагою і проведена робота з благоустрою закладів торгівлі та громадського харчування. Приємно відзначити, що більшість підприємців дбають про чистоту і порядок біля своїх торгових закладів без нагадувань, приписів, телефонних дзвінків. Біля їх магазинів тішить око гармонія у вигляді доглянутих газонів, алей, тротуарів, квітників, місць для відпочинку, майданчиків для паркування тощо. 

Висловлюємо слова вдячності підприємцям за проведену роботу з благоустрою біля своїх торгових закладів: Малинці Олександру Анатолійовичу (торговий заклад «АВТО+» по вул. Шевченка), Гречусі Вадиму Григоровичу (торговий заклад «Стиляга» по вул. Незалежності), Бойку Олександру Ігоровичу (торговий заклад по вул. Незалежності).  Ваш приклад показовий і для інших.

Але на жаль не всі підприємці хочуть дбати про благоустрій навіть біля своїх торгових точок. Помилково вважати, що благоустрій – це справа лише комунальних служб. Чисто не там, де прибирають, а там де не смітять.

Тож звертаємося до Вас шановні підприємці, орендарі, власники кафе, ресторанів, супермаркетів, магазинів, торгових центрів та інших торгових точок, як до справжніх господарів, подбати про затишок і порядок у нашому місті та зробити свій внесок у благоустрій закладів торгівлі та прилеглих до них територій. Не залишайтеся байдужими та подбайте про наведення чистоти і порядку біля торгових закладів та громадського харчування. Ми повинні усвідомити, що чистота та порядок залежить, перш за все від нас. Не потрібно чекати, що хтось все зробить, а самим проявляти ініціативу і створити затишок у своєму рідному місті.

Пам’ятаймо: благоустрій рідного міста, збереження його одвічної краси для майбутніх поколінь залежить від спільних зусиль влади і громадян.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Сектор торгівлі, підтримки підприємництва

та реклами апарату міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора