Засідання постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, духовності, освіти, культури, спорту, справ молоді та гуманітарних питань

Дата: 22.05.2021 10:35
Кількість переглядів: 672

Фото без опису21 травня в малій залі Яготинської міської ради відбулось засідання постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, духовності, освіти, культури, спорту, справ молоді та гуманітарних питань за участі секретаря міської ради Володимира Гончара, першого заступника міського голови Олександра Кудрявського, заступника міського голови Олени Федини та представників профільних структурних підрозділів.

До порядку денного комісії було внесено 8 питань:

1. Про списання матеріальних цінностей з балансу установ відділу культури та туризму Яготинської міської ради.

2. Про списання матеріальних цінностей з балансу відділу освіти Яготинської міської ради (Яготинський НВК № 3 та ЗДО №1 «Зіронька»).

3. Про передачу матеріальних цінностей з балансу відділу освіти Яготинської міської ради (Яготинський НВК №3) на баланс відділу культури та туризму Яготинської міської ради.

4. Про внесення змін до додатку 2, затвердженого рішенням Яготинської міської ради від 26.11.2020 року № 07-01-VIIІ «Про затвердження структури та загальної чисельності працівників апарату та виконавчих органів Яготинської міської ради».

5. Про затвердження структури та загальної чисельності працівників Комунального підприємства «Яготинська центральна аптека № 20».

6. Про погодження призначення директора Яготинського міського будинку культури.

7. Про пониження ступеня та зміни найменування Супоївського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» Яготинської міської ради.

8. Про створення Опорного закладу освіти Яготинський навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3» Яготинської міської ради та створення на його базі  філій.

Члени комісії виключили з порядку денного питання, що стосується створення опорного закладу, для детальнішого вивчення та перенесли його розгляд на наступне засідання, яке відбудеться 25 травня.  

В результаті обговорення питань порядку денного депутатами рекомендовано винести відповідні проєкти рішень на розгляд засідання  позачергової 9 сесії восьмого скликання Яготинської міської ради, яке відбудеться 27 травня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора