Урочистості до Дня села Супоївка

Дата: 24.05.2021 10:50
Кількість переглядів: 761

Фото без описуДень народження рідного села – це свято всіх його жителів, хто в ньому народився і виріс, хто колись переїхав і назавжди залишився, хто в ньому живе і працює сьогодні, це день народження малої Батьківщини.

22 травня 2021 року в Супоївському старостинсьому окрузі були проведені урочистості до Дня села Супоївка. З побажаннями здоров’я, миру та процвітання жителям округу звернулася очільниця громади Наталія Дзюба у своєму виступі до всіх присутніх.

Свято було насичене та цікаве. Лунали пісні, вірші, гуморески, що створювали гарний настрій та святкову атмосферу. До Дня села була організована виставка робіт умільців народного промислу та роботи молодих, юних умільців. Дипломами Яготинського міського голови Наталії Дзюби були нагороджені:

  • Гамза Тимофій Володимирович в номінації «Наймолодший житель» Супоївського старостинського округу;
  • Дзюба Анастасія Андріївна в номінації «Найповажніша жителька» Супоївського старостинського округу;
  • Подружжя Рудяків Петра Григоровича і Віри Степанівни та подружжя Васюти Василя Михайловича і Лідії Григорівни в номінації «Найтриваліший шлюб» Супоївського старостинського округу;
  • Строкач Поліна Леонідіна за перемогу в онлайн-конкурсі «Листівка для мами» приуроченому до свята 8 березня.

А також була вручена подяка жительці села Супоївка Н.Бунечко, матері-героїні, яка разом з своїм чоловіком М.Бунечком народила, виростила та виховує 5 дітей.

Наприкінці свята всі присутні поласували запашним короваєм, а дітвора отримала бонус у вигляді смачного морозива.

В атмосфері тепла і любові було проведено це свято, яке так полюбляють всі жителі села. Заряду енергії, отриманої під час святкування, у глядачів, гадаємо, вистачить на весь рік.

Інфорує староста Супоївського старостинського округу Анна Троцюк



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора