Економічна екскурсія для студентів в службі зайнятості

Дата: 25.05.2021 12:43
Кількість переглядів: 347

Фото без описуКажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Ця народна мудрість знаходить своє підкріплення практично в усіх сферах людського життя.

Тож, сьогодні 25 травня 2021 року студенти третього курсу Яготинського інституту ПрАТ "ВНЗ МАУП" побачили зсередини як функціонує служба зайнятості. Студенти за напрямком підготовки "Соціальна робота" завітали до Яготинської районної філії Київського ОЦЗ разом з викладачем політології Євгеном Чорноштаном. Метою зустрічі було не лише розширення знань про різноманітність професій , правила їх вибору, але й показати безпосередньо роботу фахівців районної філії з клієнтами служби зайнятості.

Економічну екскурсію для студентів провела директор філії Оксана Рибак. Вона показала всі просторові сектори, робочі місця фахівців, що надають послуги населенню.

Студенти дізналися про сучасні методи надання послуг незайнятому населенню: електронний запис на прийом, електронний кабінет шукача.

Слід зазначити, що під час екскурсії було створено умови, за яких майбутні фахівці у сфері соціальної роботи могли спостерігати за практичною роботою працівників філії на їх робочих місцях.

За інформацією Яготинської районної філії КОЦЗ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора