Робоча нарада зі старостами старостинських округів Яготинської міської територіальної громади

Дата: 28.05.2021 16:53
Кількість переглядів: 1314

Фото без опису

Під головуванням міського голови Наталії Дзюби, 28 травня  у залі засідань Яготинської міської ради відбулася робоча нарада зі старостами старостинських округів Яготинської міської територіальної громади. В нараді взяли участь заступники міського голови Сергій Овчаренко та Олена Федина, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Галицький та керівники  комунальних підприємств міста.

В ході наради керівник комунального підприємства «Комунальник» Андрій Стріха провів детальний аналіз проведених робіт з благоустрою у розрізі кожного старостинського округу, окремо звернувши увагу на впорядкуванні полезахисних смуг між старостинськими округами.

Заступником міського голови Оленою Фединою надано роз’яснення щодо нового порядку оформлення субсидій для населення, які вступили в дію з 1 травня 2021 року відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 14.04.2021 № 420 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України».

Керівник комунального підприємства "Яготинське ВУ ВКГ" Микола Дзюба доповів про проведену інвентаризацію водопровідних систем по старостинських округах Яготинської територіальної громади. В ході доповіді присутні переглянули фотоматеріали водопровідних систем та обговорили проблемні питання, які виникають у сільській місцевості.

Окремо присутні обговорили питання інвентаризації малих архітектурних форм (МАФ)  та  об'єктів комунального майна по кожному старостинському округу.

Начальник відділу освіти Світлана Комаренко доповіла про стан справ в освітній галузі, коротко зупинившись на наповнюваності закладів освіти учнями та акцентуючи увагу на забезпечені рівного доступу учнів до якісної освіти. Відтак на сесії Яготинської міської ради, що відбулася 27 травня було прийнято рішення про створення з 01 липня 2021 року на території Яготинської міської територіальної громади Опорного закладу освіти Яготинський НВК «СШ – ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3» Яготинської міської ради; філії «Двірківщинський НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів – ДНЗ (ясла-садок)» Опорного закладу освіти Яготинського НВК «СШ – ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3» Яготинської міської ради; філії «Сотниківський НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів - ДНЗ (ясла-садок)» Опорного закладу освіти Яготинського НВК «СШ – ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3» Яготинської міської ради та Супоївської гімназії Яготинської міської ради.

В свою чергу начальник відділу культури та туризму Людмила Соколенко проаналізувала роботу клубних закладів району та зосередила увагу присутніх на нових підходах у залучені молоді до культурного життя громади.

Не залишили без уваги присутні і спортивне життя громади обговоривши роботу спортивних інструкторів в старостинських округах та благоустрій спортивних об’єктів.

Керуючий справами виконавчого комітету Володимир Галицький коротко зупинився на повноваженнях старост на місцях та наповненню офіційних сторінок старостинських округів.

По завершенню робочої наради міський голова надала ряд доручень старостам за різними напрямками роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора